Selfie gép, selfiebox bérlése rendezvényre, esküvőre Budapesten és országosan

Prémium minőségű selfie gépek és Selfiebox kínálatunk különféle eseményekre és esküvőkre. Kedvező árak mellett kínálunk korlátlan nyomtatási lehetőséget és színvonalas party kellékeket, amelyek garantált szórakozást nyújtanak!

Ismerje meg az emlékek egyedülálló megörökítésének lehetőségét, legyen szó budapesti vagy országos szintű rendezvényekről, illetve esküvőkről! Bérjen prémium minőségű selfie gépet vagy fotóboxot nálunk, hogy minden egyes momentuma felejthetetlenül rögzüljön.

Válassza ki legfrissebb, prémium minőségű selfie gépeinket és automatikus fotóállomásainkat esküvőjére vagy bármilyen rendezvényre. Élvezze kedvező árainkat, a határtalan képnyomtatási lehetőségeket, valamint a szórakoztató és magas színvonalú party kellékeket és kiegészítőket, amelyekkel egyedi atmoszférát teremthet.

Alakítson minden esküvőt, családi összejövetelt vagy céges eseményt feledhetetlenné egy szakmai selfie géppel és egy fotós sarokkal, amely szórakozást garantál!

Emelje ünnepi eseménye hangulatát, legyen az esküvő, családi vagy céges rendezvény, egy szakmai selfie gép és egy kreatív fotós sarok segítségével! Garantáltan felejthetetlen élményekkel ajándékozza meg vendégeit.

Látogassa meg weboldalunkat, ahol megismerheti selfiegép bérlési csomagjainkat, amelyek segítségével rendezvényeit még különlegesebbé teheti!

Mit tartalmaz a selfiebox bérlése, ha megrendeled a szolgáltatást?

Ezek a szolgáltatások garantálják, hogy a selfie gép bérlése minden alkalommal különleges és emlékezetes pillanatokat szolgáltasson, ezzel emelve a rendezvények színvonalát és hosszantartó, örömteli emlékeket alkotva.

Mi az a szelfigép?

A selfie gép egy forradalmi, automatizált fotózásra alkalmas eszköz, amely széles körben népszerű különböző típusú rendezvényeken és esküvőkön. Ez a készülék nem csak a hagyományos fényképek elkészítésére használható, hanem számos további funkcióval is bír, amelyek fokozzák a felhasználói élményt és az események szórakoztató voltát.

Alapvető Jellemzők és Funkciók:

Prémium Fotótechnológia: A selfie gép egy professzionális DSLR kamerával van felszerelve, amely páratlan képminőséget kínál. Gyors Képnyomtatás: Egy integrált hőszublimációs, profi fotónyomtatóval rendelkezik, ami lehetővé teszi a képek azonnali, helyszíni kinyomtatását. Egyedi Hátterek és Humoros Kellékek: Számos háttér és vicces kellék választéka lehetővé teszi a vendégek számára, hogy testre szabhassák a fotózás élményét. Érintőképernyős Kezelés: Az érintőképernyő intuitív kezelést biztosít a fotózás folyamatához. Fejlett Technikai Felszereltség: Magában foglal egy kiváló minőségű számítógépet a szükséges programokkal, valamint stúdióvillanókat a tökéletes megvilágításért.

Alternatív Elnevezések:

Magyarországon ismert neveken túl, mint szelfigép, fotóautomata, fotófülke, szelfibox, fotósarok. Nemzetközi szinten ismerhető, mint fotófülke, selfiebox, selfie gép. A Selfiebox Bérlésének Előnyei: Kivételes képminőség. Azonnal kinyomtatható képek a helyszínen. Személyre szabott fotózás élmény széles választékú kellékek és háttérek segítségével. Egyszerű kezelhetőség az érintőképernyős felületnek köszönhetően. Így a selfie gép egy multifunkcionális eszköz, amely nem csak a fotózás élményét teszi gazdagabbá, hanem az események atmoszféráját is javítja, lehetővé téve a résztvevők számára, hogy az emlékeket gyorsan megosszák és megőrizzék.

Miért a mi szelfigépünket vedd bérbe a rendezvényetekre?

E szolgáltatások összessége rendkívül pozitívan járul hozzá az események sikeréhez, emlékezetessé téve azokat mind a szervezők, mind a résztvevők számára. A selfiegép bérlése egy újszerű és élvezetes módszer arra, hogy élettel töltsék meg a rendezvényeket és hosszantartó emlékeket hozzanak létre.

Prémium kiegészítő szolgáltatások

Esküvői Fotóalbum és Vendégkönyv Szolgáltatás

Kiváló Minőségű Fotóalbum és Dekorációk Vendégei szórakozva tölthetnek el órákat az album összeállításával, miközben egy egyedülálló, a vendégek által összeállított esküvői fotóalbumot készítenek, amelyet az ünnepély végén átvehetnek.

Válogatott Nyomtatási Sablonok és Fotók

Testre Szabható Fotónyomtatási Sablonok Biztosítjuk a lehetőséget, hogy válogasson exkluzív, egyedi képes nyomtatási sablonjaink közül, amelyekkel minden egyes fotó különlegessé válik, eltérve a szokásos többképes elrendezéstől.

Korlátlan Nyomtatási Lehetőség

Az alapszolgáltatás keretében minden kép egy-egy példányban kerül kinyomtatásra, azonban a "korlátlan nyomtatás" lehetőségével a vendégek tetszőleges számú másolatot készíthetnek a rendezvény alatt.

Készenléti Mód Szükség Esetén

Amennyiben szükséges, például az esküvői étkezés idejére, a selfie gép "készenléti módra" állítható, így biztosítva, hogy a bérlési idő ne csökkenjen ebben az időszakban.
Ezek a kiegészítő szolgáltatások széleskörű szabadságot és személyre szabást kínálnak, így a selfie gép bérlése során egy teljesen egyedi és személyes tapasztalatot nyújtanak, amely hozzájárul az esemény különlegességéhez és a vendégek által megőrzött felejthetetlen emlékekhez. További részletekért és a szolgáltatások pontos árazásáért kérjük, lépjen velünk kapcsolatba egyedi ajánlatért.

Szelfi Box Bérlés Szülinapra

A selfie fotófülke kiváló választás, ha a születésnapi ünnepség minden vidám pillanatát szeretné megörökíteni! Biztosítunk mindenféle vidám kelléket és tartozékot (például parókákat, szemüvegeket, feliratos táblákat) díjmentesen, amelyekkel minden kép humorossá és hangulatossá tehető. Az öt választható, ingyenes prémium háttér segítségével egyedi kereteket és képeket készíthet. A születésnapi fotók száma korlátlan, így nem kell aggódnia a nyomtatott képek mennyiségén. Az esemény teljes időtartama alatt egy személyes asszisztens áll rendelkezésére a gép kezeléséhez és a kellékek szétosztásához.

Ingyenesen Választható Prémium Fotóhátterek

Kínálatunkban 9 féle prémium háttér közül választhat, beleértve az egyszínű, flitteres és hologramos mintákat, amelyeket térítésmentesen biztosítunk.

A választott fotóháttér ideálisan illeszkedjen a fotósablonhoz vagy dizájnhoz, biztosítva, hogy a kész képek vizuálisan összhangban legyenek.

Széleskörű Fotósablon Választék

Fedezze fel több mint 150 előre elkészített fotósablonunkat, amely magában foglal 120 standard és több mint 30 prémium dizájnt. Ezeket a sablonokat az ügyfeleink egyedi igényeihez igazítjuk, lehetővé téve az egyedi testreszabást.

Személyre Szabott Hátterek, Logók és Grafikai Elemek

Igény szerint biztosítunk egyedi hátteret, logót és egyéb grafikai elemeket, amelyeket az esküvői meghívók stílusához is illeszthetünk.

Minták és Teljes Katalógus Elérhetősége

Weboldalunkon található néhány minta segítséget nyújt a választáshoz, a teljes sablonkatalógust pedig a megrendeléskor küldjük el, lehetővé téve az ügyfelek számára, hogy áttekintsék a teljes kínálatot és kiválasszák a leginkább megfelelőt.

Ezek a szolgáltatások biztosítják, hogy a fotózás minden részlete tökéletesen illeszkedjen a rendezvény stílusához és tematikájához, így a selfie gép bérlése nem csak egyedülálló élményt nyújt, hanem személyre szabott, maradandó emlékeket is készít.

E szolgáltatásokkal biztosítjuk, hogy a fotózás minden elemében harmonizáljon a rendezvény atmoszférájával és témájával. Ezáltal a selfie gép bérlése nem csak különleges élményt kínál, hanem egyedi, személyre szabott emlékeket is teremt, amelyek jelentősen hozzájárulnak az esemény sikeréhez.

Selfiebox bérletidíjak

3 óra
79.000.- Ft
4 óra
89.000.- Ft
5 óra
99.000.- Ft
6 óra 109.000.- Ft
7 óra 119.000.- Ft
8 óra 129.000.- Ft

Kiszállításidíj

 • Budapesten ingyenes,
 • Budapesten kívül: 100 Ft / km
 • Ha fotós vagy videós szolgáltatásunkat is kéred, akkor ingyen szállítjuk ki.

Selfiebox bérlés

Országosan
 • A Selfiebox kiszállítása a helyszínre és üzembehelyezése
 • Személyes asszisztencia, hogy minden zökkenőmentes legyen
 • Korlátlan mennyiségű fotó készítése, és azonnali nyomtatása
 • Széles választékú, minőségi és vicces kellékek
 • A készült képek digitális átadása online képgalériában

Selfiebox csomagok, árak

4 órás fotógép bérlés

Budapestre, Pest megyére
115.000  Ft
 • Személyes asszisztencia
 • Korlátlan mennyiségű fotó készítése, és azonnali nyomtatása
 • GIF készítési és email küldési lehetőség
 • Széles választékú, minőségi és vicces kellékek
 • A készült képek digitális átadása online képgalériában
 • 4 óra rendelkezésre állás

5 órás fotógép bérlés

Selfiebox országosan
125.000  Ft
 • Személyes asszisztencia
 • Korlátlan mennyiségű fotó készítése, és azonnali nyomtatása
 • GIF készítési és email küldési lehetőség
 • Széles választékú, minőségi és vicces kellékek
 • A készült képek digitális átadása online képgalériában
 • 5 óra rendelkezésre állás

6 órás fotógép bérlés

Selfiebox országosan
140.000  Ft
 • Személyes asszisztencia
 • Korlátlan mennyiségű fotó készítése, és azonnali nyomtatása
 • GIF készítési és email küldési lehetőség
 • Széles választékú, minőségi és vicces kellékek
 • A készült képek digitális átadása online képgalériában
 • 6 óra rendelkezésre állás

7 órás fotógép bérlés

Selfiebox országosan
155.000  Ft
 • Személyes asszisztencia
 • Korlátlan mennyiségű fotó készítése, és azonnali nyomtatása
 • GIF készítési és email küldési lehetőség
 • Széles választékú, minőségi és vicces kellékek
 • A készült képek digitális átadása online képgalériában
 • 7 óra rendelkezésre állás

Gyakori kérdések és válaszok

A selfiegép bérlése számos típusú rendezvényhez ideális. Alkalmas céges eseményekre, konferenciákra, termékbemutatókra, esküvőkre, születésnapi partikra, évfordulókra, iskolai rendezvényekre, promóciókra, fesztiválokra és egyéb különleges alkalmakra. A selfiegép flexibilitása és könnyű használata miatt szinte bármilyen eseményen népszerű és szórakoztató kiegészítő tud lenni.

A selfiegép egy önálló fotóstand, amely tartalmaz egy magas felbontású digitális fényképezőgépet, egy érintőképernyős felületet a könnyű kezelhetőség érdekében, és egy beépített világítást is a jobb képminőségért. Valamint csatlakoztatva van hozzá egy nagy felbontású hőszublimációs nyomtató is az azonnali képnyomtatás érdekében.

A munkatársunk a helyszínre szállítja a gépet és kevesebb mint 30 perc alatt üzembe helyezi. Beállítja a beépített fényképezőgép élességét, leteszteli a berendezést és már lehet is használni.
A működtetéshez mindössze egy elektromos áram csatlakozásra lesz szüksége.

A bérlési díj a bérlési idő hosszától függ, illetve további költsége lehet a kiszállításnak is. A telepítés, a speciális kiegészítők vagy hátterek költsége mind benne vannak az alapárban, így azokért pluszban nem kell fizetni.

Ha szükség van extra nyomtatási lehetőségre, azt kérem előre jelezzék, hogy munkatársunk időben tudjon rá készülni.

A bérlési időszak néhány órától – egész napig terjedhet, és általában az ügyfél igényeihez igazodik. Lehetséges a bérlés meghosszabbítása is, amennyiben ezt előre jelzik nekünk. A hosszabbításért további díjat számíthatunk fel.

A selfiegépeink különböző stílusú és tematikájú hátterekkel rendelkeznek, mint például egyszínű, flitteres, grafikai mintázatú, de akár egyedi, személyre szabott hátteret is tudunk készíttetni, ha úgy igénylik.

Emellett kiegészítők, mint vicces kalapok, szemüvegek, táblácskák és egyéb kellékek is rendelkezésre állnak a vendégek szórakoztatása érdekében.

A selfiegépünk rendelkezik egy beépített  hőszublimációs nyomtatóval, amely lehetővé teszi a fotók azonnali nyomtatását a helyszínen, kiváló felbontásban és színekkel.
A képek általában standard méretűek, például 10×15 cm, de külön kérésre más méretezés is lehetséges, kérem egyeztessenek velünk erről is előre!

Munkatársunk nem csak kiszállítja és üzembe helyezi a selfie automatát, hanem megmutatja a használatát és kezeli az esetlegesen felmerülő technikai kérdéseket. Ez a támogatás nagyban hozzájárul a zökkenőmentes és szórakoztató élményhez.

A digitális képeket a rendezvény után néhány napon belül elküldjük egy online galérián keresztül, ahol a vendégek is kényelmesen le tudják tölteni azokat.

A foglaláshoz általában szükséges a rendezvény dátuma, helyszíne, a kívánt bérlési időtartam, és specifikus igények, mint például különleges hátterek vagy kiegészítők. A foglalást telefonon, e-mailben vagy akár az online űrlapunkat kitöltve is megtehetik.