Ismerj meg engem

huszti boldizsar eskuvoi videos 1666554476895

Huszti Boldizsár

Operatőr és cégvezető

A videózás világába 2017-ben csöppentem bele, amikor is egy iskolai feladatként elkészítettem életem első videóját. Teljesen magával ragadott a folyamat, a rengeteg pozitív visszajelzés pedig megadta a kezdő motivációt arra, hogy komolyabban beleássam magam a filmkészítésbe.

A következő éveket utazással töltöttem, ahol már tudatosan előkerült a kamera, gyönyörű „travel videó”-kat készítettem, melyeket a mai napig büszkén mutatok meg az érdeklődőknek.

2019-ben több esküvői forgatáson is résztvettem másodpilótaként és ekkor estem szerelembe az esküvői filmezésbe, a cinematográf stílusba.
Akkor elhatároztam, hogy profi esküvői videóssá válok. Folyamatosan képeztem magam, befektettem egy több milliós felszerelésbe és több tucat esküvőn forgattam, gyönyörű esküvői filmeket készítettem.

6 éves operatőri pályafutásom során volt lehetőségem több területen kipróbálni magam, de az esküvők megörökítése hamar szenvedélyemmé vált.
A szakma legkedvesebb oldala számomra egyértelműen a párok mélyebb megismerése marad. Ez lehetővé teszi, hogy a személyiségüket belefűzhessem a videóikba, ezáltal egy igazán egyedi és személyre szabott filmmel szolgálhassak!
Valamint fontos számomra, hogy én és csapattagjaim a megfelelő hozzáállással és profizmussal legyünk jelen az esküvőkön. Ne legyünk kirívóak, forgassunk feltűnésmentesen, és maradjunk alázatosak.
Hiszen az esküvő nem rólunk szól, hanem csakis rólatok!

Elsődleges célom olyan lenyűgöző esküvői filmek készítése, amely bemutatja szépségeteket, őszinte szerelmeteket és a Nagy Napotok hangulatát.

0
Éve videózom
0

Esküvői film

0

órányi felvétel

“Tökéletesek lettek a videók!”

Tökéletesek lettek a videók!

Köszi, hogy beleraktad a kutyákat is, mind nagyon aranyosak.
Hálásak vagyunk, hogy megcsináltad, fergetegesen jó lett az egész videó!
Legszívesebben minden nap újra meg újra megnéznénk!

Fanni és Marci

Videó lejátszása

Így tudunk együtt dolgoznI

10 lépésben

 • 1.

  Vegyétek fel velünk a kapcsolatot, hogy leellenőrízhessük a szabad időpontjainkat.

 • 2.

  Az üzenet beérkezése után visszahívunk benneteket, hogy megbeszéljük milyen csomagot és szolgáltatásokat szeretnétek. Valamint minden fontos tudnivalót elmondunk, és minden kérdéseteket megválaszoljuk.

 • 3.

  Ezt követően tartunk egy személyes vagy online megbeszélést, ahol jobban megismerjük egymást, majd ötletelünk és megtervezzük és az esküvőtök forgatási menetét.

 • 4.

  Miután megbeszéltünk minden részletet, és megválaszoltuk minden kérdéseteket, küldünk nektek egy szerződést és egy előlegszámlát amivel lefoglalhatjátok a videós szolgáltatásotokat. A hátralékot, csak a filmetek átadása után kell kifizetnetek.

 • 5.

  A Nagy Napra teljes felszereléssel, a megbeszélt időpontban megérkezünk, és még a Készülődésetek előtt nekilátunk a drón felvételek elkészítésének.

 • 6.

  Az esküvőtökön mindvégig mellettetek leszünk, és a Készülődéstől a Lakodalomig minden fontos eseményt megörökítünk.

 • 7.

  A következő napokban nekikezdünk az utómunkálatoknak, és legkésőbb 1 hónap múlva megkapjátok a filmeteket.

 • 8.

  A kész filmeteket átnézitek, és ha szeretnétek, díjmentesen módosítunk rajta.

 • 9.

  A filmeteket és a felvett nyersanyagot egy online tárhelyre töltjük fel, ahonnan letölthetitek, vagy kérésre gravírozott fa díszdobozban, pendrive-on adjuk át nektek.

 • 10.

  Valamint, ha kéritek, a filmeteket feltöltjük YouTube-ra is, ahonnan könnyedén továbbküldhetitek a barátoknak és rokonoknak.

Nézzétek meg csomagajánlataimat és válasszátok ki a számotokra legmegfelelőbbet!