Prémium Esküvői Fotózás

Magyarország teljes területén

Természetes, Gyönyörű, és Időtálló Esküvői Képeket készítünk, hogy megörökítsük életetek egyik legszebb pillanatát.

7 Profi Esküvői Fotós. 7 Egyedi Stílus.

High-Tech DSLR Fényképezőgépek

Hiszen az Esküvői Fotóid a lehető legmagasabb képminőséget érdemlik.

Természetes & Realisztikus Megörökítés

Így a fókusz nem a speciális effekteken van, hanem rajtatok.

Képek, Amik Tükrüzik a Személyiségeteket

Az Esküvői Képeiteknek a Ti személyiségeteket kell tükröznie. Nem a fotósét.

Kedvezményes Csomagárak & Egységes Minőség

A RoyalWeddingPictures Esküvői Fotós csapataként, kedvezményes csomagárakat és magasan összehangolt fotó- és videográfiai minőséget biztosítunk ha tőlünk foglaljátok az esküvői videósotokat!

Galéria

Esküvői Fotósaink változatos fotográfiai stílust kínálnak, így biztosan megtaláljátok köztük az igényeitekhez legjobban illőt.

Természetes és Valósághű Megörökítés

Sok más fotóssal ellentétben, akik előszeretettel alkalmaznak extravagáns szerkesztési technikákat, mi sokkal inkább a természetességre törekszünk. Azt szeretnénk, hogy ezeket az emlékeket életetek végéig megőrizzétek, ezért ügyelünk arra, hogy képeitek teljes mértékben valósághűek legyenek!

Képek, Amik Tükrözik a Személyiségeteket

Sok időt szánunk arra, hogy jól megismerjünk benneteket, így a fotók általános hangulatát a ti egyedi személyiségetekre tudjuk alapozni. Tudjuk, hogy amikor felkértek minket az esküvőtök megörökítésére, mi nem csak szimplán fotózunk, hanem… Felbecsülhetetlen értékű emléket készítünk, amelynek tökéletesen meg kell ragadnia a személyiségeteket, a szépségeteket, az egymás iránti szerelmeteket és az esküvőtök hangulatát.

A Valóban Különleges Pillanatok

Mindent megteszünk azért, hogy az esküvőtökön teljesen feltünésmentesen dolgozzunk. Ennek köszönhetően, a nap nagy részében észre sem fogjátok venni, hogy fotózunk titeket. Így a nap pillanatait teljes jelenléttel tudjátok majd átélni, ezálltal mi olyan őszinte és különleges pillanatokat tudunk elkapni amikre nem is gondoltatok volna.

Visszajelzések

Professzionalitás és Minőség

Tapasztalt fotós csapatként a legmodernebb felszerelésekkel és szerkesztő programokkal dolgozunk, hogy tökéletesen megörökítsünk minden pillanatot a készülődéstől az utolsó táncig – hogy egy életre szóló hihetetlen emléketek maradjon az esküvőről. A fotózás menetét aprólékosan megtervezzük és összehangoljuk a többi szolgáltatóval is, hogy minden zökkenőmentesen menjen az elejétől a végéig.

Rólunk

A fő célunk az, hogy a fotóid ne csak egyszerűen segítsenek emlékezni a Nagy Napra… Hanem sokkal inkább, visszavezessenek az időben és felelevenítsék a pillanatot hogy újra és újra átélhessétek azoknak összes különleges érzelmét. Azt szeretnénk, hogy a lehető legjobb élményt kapjátok tőlünk, és teljes mértékig elégedettek legyetek a munkánkkal.

Szenvedélyünk az Esküvői Fotózás

Ha hozzánk fordultok nem csak egy jó fotóst kaptok, hanem olyasvalakit ,aki tényleg szívből szereti azt amit csinál, és ezért mindent megtesz, hogy valóban tökéletes képeitek készüljenek…
…hiszen ennél kevesebbet nem érdemeltek!

Ha hozzánk fordultok nem csak egy jó fotóst kaptok, hanem olyasvalakit ,aki tényleg szívből szereti azt amit csinál, és ezért mindent megtesz, hogy valóban tökéletes képeitek készüljenek… …hiszen ennél kevesebbet nem érdemeltek!
Fotográfiai történetmesélés
Mindamellett, hogy természetes és realisztikus stílusú fotókat készítünk, még nagyszerű történetmesélők is vagyunk. Minden egyes kép amit kaptok, egy konkrét történetet mesél majd el, és konkrét érzelmeket idéz fel. Néha egy apró történetet, néha pedig olyat, amit az unokáknak fogtok majd elmesélni. Akárhogy is, mindegyik felbecsülhetetlen. Ezért is rendkívül fontos számunkra, hogy az esküvő soha ne váljon egy fotózássá. Amikor természetes módon éltek át minden pillanatot, mi akkor tudjuk tökéletesen megörökíteni a legfontosabb részleteket, és elmesélni a pillanat és a hozzá kapcsolódó érzelmek őszinte történetét.
Feszélyezés Mentesen a Kamerák Előtt
Szeretnénk, ha az esküvői fotózás egy kellemes, laza és örömteli élmény lenne számotokra. Éppen ezért, mindent megteszünk majd, hogy megismerjünk benneteket, megértsük az elképzeléseiteket, és egy baráti kapcsolatot alakítsunk ki még jóval az esküvőtök előtt. Egy profi fotósnak az a dolga, hogy biztosítsa ezt a kapcsolatot, hogy minél természetesebben érezzétek magatokat a kamerák előtt.

A mi Garanciánk

Hogy az esküvői fotózás teljesen zökkenőmentes legyen, többféle tartalék felszereléssel érkezünk meg az esküvőtökre (fényképezőgépek, objektívek, lámpák, sd-kártyák, stb.).
A fényképezőgépeink a kattintás pillanatában legalább két különálló másolatot készítenek az adott képről, és automatikusan feltöltik azokat egy-egy tartalék SD-kártyára. Ha pedig a fotós hazaért az esküvőtökről, azonnal feltölti a képeiteket két számítógépre, és 12 teljes hónapig tárolja azokat.
Ezekkel a lépésekkel az a célunk, hogy bármi történjen is, a fotóitok mindig biztonságban legyenek, és biztosan megkapjátok a Nagy Nap gyönyörű felvételeit.

Ezen kívül egy ingyenes javítási lehetőséget is biztosítunk, hogy újra szerkesszük azokat a fotókat amelyekkel nem vagytok 100%-ig elégedettek.

Akár egy kis esküvőt terveztek egy gyönyörű kertben vagy nagyot egy kastélyban, egy tengerparton, vagy egy szőlőskertben, mi azért vagyunk itt, hogy minden szempontból teljesítsük az elvárásaitokat.

Minden fotósunk számos csomaglehetőséget, kiegészítő szolgáltatásokat és testreszabható csomagokat kínál, hogy biztosan megfeleljen a Ti személyes költségvetéseteknek és egyedi igényeiteknek.

További Szolgáltatások

Eljegyzési Fotózás

Az eljegyzési fotózáson készítünk rólatok jópár fantasztikus fotó még a Nagy Nap előtt. Emellett tökéletes alkalom lesz arra is , hogy jobban megismerjétek a fotósotokat. Általában azt tanácsoljuk a pároknak, hogy laza öltözékben érkezzenek, és ne vegyék túl komolyan az eljegyzési fotózást. Itt ugyanis a lényeg az, hogy gyönyörű környezetben és tökéletes fényviszonyok között legyen alkalmunk megörökíteni a szerelmeteket. Annak érdekében, hogy az esküvőtökre már a teljesen megszerkesztett képeket is át tudjuk adni, javasoljuk, hogy az eljegyzési fotózást legalább 4 héttel korábban tartsuk meg.

Fine-Art Esküvői Albumok

Népszerű Fine-Art albumunk 50-80 gondosan kiválasztott képet tartalmaz az esküvőtökről 20 oldalon elrendezve. Egyes oldalakon fotóválogatást találhattok a legérzelmesebb képekből. Más oldalakon pedig csak egyetlen nagy méretű képet amely két oldalon is átível, ezzel jobban kihangsúlyozva a kép minden apró részletét. Modern Fine-Art albumaink specális “Spineless” gyártással készülnek, nincs bennük könyvgerinc, lehetővé téve hogy a képek ne hajoljanak és törjenek meg a hajtásnál. A Fine-Art album nem csak egy közönséges fotóalbum. A fotósotok úgy tudja elrendezni képeket a fotóalbumban, hogy az összeállítás a lehető legtöbb érzelmet váltsa ki a nézőből. Így egy szívhez szóló, gyönyörű, és személyre szabott esküvői albumot kaptok, amelyben a legmegragadóbb pillanataitok szerepelnek. Az albumotok képeit Ti választjátok ki, de a fotós is bármikor szívesen segít nektek!